Energiedag gemeente

17 februari 2020 in Schouwburg

Persbericht gemeente Gouda:

“Op maandag 17 februari vindt in de Schouwburg van Gouda een bijeenkomst plaats voor inwoners en ondernemers. Het heeft als titel:”Nieuwe energie voor onze stad, hoe doen we dat?” De start van de avond is om 19.30 uur.

Theo Elfrink (energie-expert) vormt met humor en realiteitszin deze avond de verbindende factor. De aanmelding voor deze avond gebeurt via de hernieuwde en verbeterde websiteMaak Gouda Duurzaam.nl.

De gemeente Gouda wil graag een toekomstplaatje schetsen en een grove indicatie geven over de planning naar een eerste aardgasvrije wijk (pas na 2025).  De eerste aardgasvrije wijk laat echter nog even op zich wachten. In feite wordt de boodschap: ga maatregelen nemen waar je geen spijt van krijgt. Begin met isoleren en energie besparen en begin met het verduurzamen van je pand.

Er is een plenair gedeelte, een interactie met de zaal en een markt waar diverse aanbieders van adviezen, diensten en producten in contact kunnen komen met inwoners. We stimuleren het wanneer bewoners met elkaar een collectief willen vormen en tonen voorbeelden van wat er qua duurzaamheid al gebeurt in de stad.”

Het programma is
19.00 uur inloop met koffie/thee
19.30 – 20.10 uitleg programma door Theo Elfrink
Welkom en uitleg Hilde Niezen wethouder Gemeente Gouda
Voorstellen van de standhouders
Korte quiz over duurzaamheid/energie
20.10 – 21.30 Markt met vele soorten leveranciers/bewoners/ondernemers/adviezen/producten
Daarnaast kan een gratis energiecoach vertellen welke duurzame aanpassingen nu mogelijk zijn.

Zie ook de flyer, onder andere voor het aanmelden van deze bijeenkomst, zie  https://maakgoudaduurzaam.nl/items/eerste-inwonersavond-17-februari-19-30-uur-schouwburg-gouda

Poster-energiedag-gemeente-17-02-2020
Scroll naar top